УСЛУГИ, НА КОИТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ
КАЧЕСТВО, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ
  • Услуги

Покупка на имот
Ако търсите да закупите нов дом, ние ще Ви помогнем с познанията си и персоналното обслужване. Разполагаме с голяма база от недвижими имоти, с която бързо и лесно ще намерите желания от Вас имот.
Продажба на имот
С нашия дългогодишен опит в продажбата на имоти, ние ще Ви помогнем да намерите подходящия купувач и да продадете бързо и лесно вашия имот на най - добрата възможна цена.
Съдействие за отпускане на кредит
Ако имате нужда от финансиране при покупката на вашето жилище, ние от Актив ще се радваме да ви помогнем при отпускане на ипотечен кредит. Работим с всички банки и можем да ви предложим безплатен и независим съвет относно кредитните условия на пазара, както и да ви водим в процеса по подготовка на документи за кандидатстване за кредит.
Управление на недвижима собственост
Нашият екип ще Ви помогне да отдадете свой имот под наем. Ние предоставяме услуги свързани със събираемост на месечните наеми, следене за редовно плащане на комунални услуги и задължения за етажна собственост, съдействие при плащане на годишни местни данъци и такси, редовни посещения за проверка на имота и др .
Наем
Ще Ви предложим изчерпателна информация за наемането на недвижима собственост, съдържаща важни акценти и съвети,  улесняващи максимално Вашето търсене.
Организация на огледи
Заповядайте на среща, консултация или оглед с нас! Най - добрият начин да се информирате за подходящите за вас имоти е като ги посетите и разгледате. Не разчитайте само на това, което излиза като оферти в сайтове за имоти. Ние добре знаем, че човек има нужда сам да види и сам да прецени какво е най - доброто решение за него и сме готови напълно да ви подкрепим в инициативата по намиране на подходящ имот.
Промяна предназначението на земеделски земи
Тази процедура е необходима при желание от страна на собствениците на земеделска земя да извършват строителство на обекти, несвързани с ползването на земеделските земи като такива (строеж на жилища, складове, търговски площи, промишлени предприятия и др.)
Промяна предназначение на съществуващи обекти - магазини, офиси, ателиета, фризьорски салони и др.
Ние съдействаме на заинтересованото лице – инвеститор, да подготви инвестиционното си предложение пред съответната общинска администрация, придружено с необходимите документи.и
Лицензирани експертни оценки на недвижим имот
Работим с водещи независими оценители. Извършват се оценки на терени, на сгради: производствени, складови, търговски и жилищни, както и обособени части от сгради: апартаменти, ателиета, студиа, офиси, магазини, складови помещения, селскостопански постройки, гаражи и етажи от сгради. Оценките служат за нуждите на възложителя и изготвянето им е съобразено с Международните стандарти за оценяване.
Писмени преводи и легализация на документи
Писмен превод от/на 30 езика, заверка и легализация на документи във всички министерства и посолства, поставяне на Апостил/Apostille в Консулски отдел на Министерство на външните работи, Министерство на правосъдието или Министерство на образованието и науката в заявения от Вас срок.
© 2017 Всички права запазениIzberisi.com - Система за управление на недвижими имоти - All rights reserved.
Top